Medlemskap 2019/20 och tankar kring säsongen

Vänner, medlemmar, icke medlemmar och andra som läser, läs HELA inlägget tack.

Det är dags för 4:e året i Swedish Magpies historia som officiell supporterklubb till vårat älskade Newcastle United.

Dessvärre är skadan i klubben enorm, Mr Ashley vägrade (?) ta Mr Benitez motbud för ett nytt kontrakt. Vi vet självklart inte hela sanningen kring allt som skrivits, vad vi vet med mindre än 2 veckor till försäsongsstart är att det ej finns en tränare, spelare som ställt sig till förfogande att lämna klubben, inga nyförvärv, ett så kallat ägarbyte som stått still i en månad utan några nyheter mer än ”inga kommentarer ” från klubben.

Detta som skett nu sedan slutet av förra säsongen har gjort att vi i styrelsen för Swedish Magpies kommit fram till följande, så länge Mike Ashley och Lee Charnley står som ägare respektive direktör för Newcastle United:

* INGEN medlemsresa tills dess att ny ägare är klar.

Redan innan förra säsongen pratades det om detta redan då, men vi valde att göra medlemsresan oavsett.

Vi kommer vända oss till våra norska och danska vänner för att få dom att joina oss i detta. Sedan även få med oss andra länder för att göra pakten större och visa vårt missnöje.

Med detta sagt, FORTSÄTT ändå vara medlemmar kommande säsong i Swedish Magpies, vi kan inte leva vidare denna säsong utan er medlemmar.
Tyvärr kommer ingen medlemstidning skickas ut i år, detta pga missen vid tröjköpet i höstas, något som jag tar på mig helt och hållet då jag trodde många skulle köpa tröjorna TROTS att ingen krona gick till klubben utan alla gick direkt till PUMA som jag nämnde redan då.

Ett inköp på 60.000:- ca gjorde stor skada i vår ekonomi, vi hade innan inköpet ca 30.000:- på pluskontot, och efter x antal tröjor så hade vi fått in så det täckte vår faktura för köpet av tröjor då vi EJ kunde skicka tillbaks tröjorna av någon underlig anledning. Men då var ekonomin nere på 0:-

Detta var också anledningen till att vi reade ut tröjorna mer och mer innan säsongen var slut.

Så, fortsätt vara medlemmar, vi kommer fortsätta ha utlottningar av diverse saker, tipstävlingen fortsätter med nytt utseende.

Medlemskapet finner ni under fliken medlem här på hemsidan.


13:e Juli är årsmötet, anmälan sker till mig på johan.hellgren@swedishmagpies.se

// Styrelsen i Swedish Magpies
Johan Hellgren
Fredrik Hammarbäck
Anton Johansson
Filip Rinstad

Kommentera