Slut på säsongen!

Då var säsongen till ända, en 13:e plats som vi alla är nöjda med då väääääldigt många i början på säsongen var bombsäkra på nedflyttning.

Jag tänker inte prata så mycket om övertagandet eller Benitez och brist på värvningar, utan detta inlägg är tänkt för kommande säsong. Hoppas ni orkar läsa igenom allt vi i styrelsen pratat igenom oss om för kommande säsong.

Först av allt. Det framflyttade årsmötet är nu bestämt till den 13:e Juli klockan 14.00. Närvaroanmälan sker till johan.hellgren@swedishmagpies.se, (eller mig privat på FB) Där väljs som senast var tänkt, styrelsen för kommande säsong där jag åter igen står till förfogande för kommande år. Vem som helst som medverkar på mötet får anmäla sitt intresse till styrelseposten om man känner sig manad att vara med.

Medlemskapet för 2019/20 är i fullgång att sättas i rullning. Infon kommer skickas ut i nästa vecka och medlemskapet täcker från 1:e Juli – 30:e Juni 2020.

Då tröjförsäljningen gick åt fanders, och vi hamnade ca 30k back på detta i slutändan, så kommer tyvärr INGEN medlemstidning skickas ut i år.
Vi har även bestämt att för att täcka upp för dom förluster vi gjorde förra säsongen på tröjorna så höjs medlemskapens 2 alternativ med 20:-. Ingen större skillnad tycker vi.

Biljetter för kommande säsongs hemmamatcher? Självklart kommer vi fixa detta. Men pga oklarheter kring klubben och annat så får vi vänta till slutet på Juli med den infon för er som undrar.

Vi skulle önska få någon eller några som gjorde vår hemsida mer aktiv, dvs följande 2 önskemål:
1 st som skriver inför och efter rapport
1 st som skriver diverse artiklar 1 gång i månaden om valfritt ämne.
INtresserad? Maila på johan.hellgren@swedishmagpies.se

I övrigt då? 274 medlemmar blev vi förra säsongen. ca 25 pers som hängde med på medlemsresan (Som för övrigt kommer ske även nästa säsong men match ej spikad än, kommer i Augusti/september!)

Kan vi nå 300 medlemmar i år?

Ha en grym midsommar mina kära skator, snart går undertecknad på semester från jobbet!

Kommentera