Landslagskoll

Achraf LazaarMarocco
Vart kallad till landslaget trots att speltiden är väldigt fattig men han satt på bänken hela matchen mot Senegal.

Miguel Almirón Paraguay
Fick en ful snytning av en Peru spelare som klarade sig med bara ett gult kort. Oklart med läget på ”Miggy” som utgick på stopptid (97) efter situationen.
Här kan ni se klippet

Fabian SchärSchweiz
Var tillbaka efter skadan även i landslaget som startande mittback mot och lirade i 76 minuter innan han vart utbytt. Matchen förlorade Schweiz förövrigt med 1-2 mot Kroatien.

Jamal LewisNordirland
Nordirland som kämpar för en EM-plats i kvalet tog en viktig seger på straffar mot Bosnien och Hercegovina med 4-5 Lewis spelade hela matchen. Nordirlands har nu 1 poäng i kvalet och möter Österrike i morgondagens match.

Emil KrafthSverige
Startade och spelade endast en halvlek i träningsmatchen mot Ryssland som Sverige vann med 1-2 på bortaplan.

Jeff HendrickIrland
Irland hade även en viktig match i EM-kvalet som förlorades mot Slovakien med 4-2 även den efter straffar, Hendrick spelade hela matchen. Irland har nu 1 poäng och möter svåra Wales i nästa omgång som spelas imorgon. Wales har god chans ta hem gruppsegern vid vinst imorgon för då hamnar de på 9 poäng.

Ryan FraserSkottland
Vart inbytt i 84e matchminuten i kvalmatchen mot Israel även den matchen gick till förläning och straffar som Skottland vann med 5-3. Fraser drog även på sig ett gult kort i förlängningen. Skottland har 4 poäng nu efter 2 matcher och leder kvaltabellen inför matchen mot Slovakien imorgon.