Inför Newcastle – Leicester

Matchstart : 16.00
Tv: Endast IPTV
Radio: Nufc radio

Omgång 7 av 38, Skatorna har nu mött 4 av dom på förhand topp 6 lagen i PL, uddamålsförluster i alla dessa, och sedan då två mållösa möten mot Crystal P och Cardiff. Inte den starten vi hoppats på men det är bara att gilla läget och kämpa på, till slut kommer segern och det hoppas vi att vi får se idag.
Nu härnäst väntar Leicester på hemmaplan, senaste mötet mot dom gick vi vinnande ur striden med 1-2 på bortaplan efter mål av Shelvey och Perez, får vi se något liknande idag?

Jag hoppas vi får se ett lika bra centralt försvarsspel som mot CP, Lascelles och Fernandez har börjat hitta varandra riktigt bra och Fernandez såg ut som en jätte i försvaret där han täckte upp både på vänster och höger när Yedlin/Dummet var för långt upp. Vi hade rejält med tur när Sakho missade öppet mål.
Framåt så har vi fått reda på att Rondon blivit skadad under träning så vi får åter igen lita på att Joselu ska kunna göra sitt där framme mot mittbackarna Maguire/Evans.  Vi får även hoppas att Kenedy och Ritchie kan komma in från sina kanter och utmana försvararna för att få till skottlägen eller inlägg på mot Schmeichel i rävarnas mål. Sedan att Diame gör sitt i försvarsspelet men direkt passar till någon nära istället för att försöka dribbla eller passa 5-10 meters bollar tillbaks till motståndarna . Shelvey behöver hitta sina krossbollar ut mot kanterna eller en djupledsboll som Joselu kan sprätta in!

Mitt hjärta tror fortfarande som varje match på vinst, och idag är dagen då vi tar tre pinnar, 1-0 till 7.65 på Sv Spel är ett bra spel som jag nog kommer satsa på!

Förväntad elva:

Dubravka
Yedlin – Lascelles – Fernandez – Dummett
Ritchie – Shelvey – Diame – Kenedy
Perez – Joselu
(EDIT 14.50, tydligen missar både Fernandez och Dummet matchen, återstår att se hur truppen ser ut)

Kommentera