3 veckor kvar!

12:e September ( preliminärt) åker vi till London och möter West Ham borta i premiären, skoj! Senaste mötet där slutade ju med en egentligen enkel vinst.

Men, vi är redan nu uppe i snart 170 medlemmar, skoj! Dock så vet vi att ni finns där och inte har blivit medlemmar på nytt eller är förstagångs medlemmar. Joina gemenskapen. Just nu är det alltså 3 olika lottningar som ska utföras (1 FIFA, 1 FM21, 1 Matchtröja)och kommer vi upp i 200 medlemmar så blir det ännu en drömlottning som ni kan vara med om att få ta del av. Joina och stötta er favoritförening, samtidigt får ni ta del av utlottningar, medlemstidning, härligt tjöt bland fellow magpies!
För att ta del av lottningen så ska man ha blivit ny/gammal medlem senast på tisdag! 🙂
www.swedishmagpies.se/bli-medlem

Sedan har väl ingen missat webshoppen som äntligen är öppnad? 5 beställningar gjorda på någon dag, nu är det ju 3 dagar till löning för dom flesta men, in och beställ er merch!

Eller varför inte tipstävlingen (ni ser föregående vinnare genom åren under medlemsfliken) där Peter Sahlin är regerande mästare och ska försvara hedern. 50 lapp så är man med även där!

FPL, Fantasy, Martin Näslund drog vinstlotten efter 38 omgångar bara några ynka poäng före ordförande Ludde, iomed det drog han hem en 200ing i presentkort på Olearys (som han ska få utskickad bara jag blir frisk och kan besöka Olearys ) 🙂

Sedan har väl ingen missat Mr Nordbergs första silly inlägg?
Han kommer joinas på hemsidan av ett annat nyförvärv, en av dom yngre och nyare medlemmarna Max som gjorde ett besök av Steve Wraith på hans podd för någon vecka sedan, har man inte lyssnat på den så gör det!
Joinar gör även vår goa göteborgare Tobbe Cardell som matchrapportör för kommande säsong!

Så, joina, ladda, bäva, tjöta, hata Ashley, hoppas på ny ägare, ja you name it!

Ny säsong börjar snart igen!

er ordförande,

Kommentera