Välkommen Yankuba Minteh 

Så sparkar vi igång den löjliga säsongen med en värvning inför framtiden, en värvning som undertecknad knappt såg hända.  

Minteh som räknas som en av dom stora talangerna har imponerat stort i Odense med 4 mål och 6 assist på 17 matcher, hur många han har 2a assist eller “hockey-ass” på framkommer tyvärr inte, men det är verkligen imponerande med tanke på att killen är född 2004.

Minteh kom till Odense så sent som förra sommaren och har verkligen gjort avtryck! Med sin otroliga snabbhet, skicklighet med bollen och en inte helt ofarlig vänsterfot lämnar han nu danska ligan efter bara 1 år för en av fotbollsvärldens mest spännande klubbar talar för att detta är en oslipad diamant.   

Newcastle betalar ryktesvis 7 miljoner euro för ynglingen och lånar dessutom ut honom direkt till Feyenoord som vann Eredivisie. Tanken är att han kommer fortsätta utvecklas och acklimatisera sig till den snabbare fotbollen, något som på förhand känns som han har alla förutsättningar för att lyckas med i Nedländska ligan, och då framförallt i ett topplag.  

Så vi säger välkommen & välkommen åter Yankuba Minteh, och hoppas att han utvecklas något helt fantastiskt i Nederländerna.  

Kommentera