Premiär nerver?

11 dagar till premiär av ligan.

Laget ser inte så sexigt ut med mängder av nyförvärv á la Chelsea.
Istället är för tillfället en gammal akademispelare återvärvad som förmodligen inte får spela många matcher när Dub är tillbaks från skada.
En mittfältsmotor som jag inte har stor koll på men som i mina ögon inte petar Shelvey (på spelhumör) eller Hayden. Sedan om han kommer före bröderna Longstaff låter jag vara osagt, har som sagt för lite koll på vår nye Hendrick.

Träningsmatch imorgon, nummer 3 och näst sista innan ligan drar igång. Svårt att sia något om den, men antar att Bruce nu kommer börja fila mer på startelvan i den mån det går. Joelinton verkar ju vara borta, min gissning är en coronaförkylning och därmed ej tillåts tillbaks till England. Och med ovan nämnda Dub så lär Darlow få visa upp sig. Schäär ej tillbaks så det blir en fyrbackslinje med Lascelles/Fernandez där Manquillo och Dummet tar flankerna.
Tänker egentligen inte ge mig på någon gissning av startelvan utan de får herr Cardell gissa sig på. Har ju gått sådär hittils, haha 😉

Men men, 11 dagar kvar. 2 matcher kvar. Värvningar utöver dom två som tillkommit? Knappast, Ashley lär inte spendera mer. Nu fick vi tydligen in några mille på en vidareförsäljning av Ivan Toney som gick till Brentford.

Det har även spekulerats i vänsteryttern Ryan Fraser som inte fått klart med någon klubb sedan han släpptes av Bournemouth, varför de nu skulle va aktuellt när vi har mängder av spelare som kan spela på kanten (Atsu, Maximin, Almiron, Ritchie, Murphy, Aarons, Joelinton)

Nä, man både längtar och inte längtar efter ligastarten!

Det man däremot längtar efter är er medlemmar som återuppstår, 211 stycken! Grymma är ni! Vi kommer köra igång fler tävlingar när ligan drar igång självklart!

West Ham borta i premiären, svår uppgift !

Nu har herr ordförande skrivit av sig lite. Dags för säng!

/

Kommentera