Medlemsresan på G!

Nu börjar vi planeringen!

Huddersfield 23:e Februari 2019, boka in och ta ledigt dagarna Torsdagen den 21:e – Måndagen 25:e Februari!!! (Mest för att säkra upp 😉 )
Då laddar vi för den tredje resan med Swedish Magpies!

Vem vill inte bo på Motel One med underbar personal, centralt läge, grym kontinental frukost, umgås med världens bästa svenska fans, hänga på Strawberry på matchdagen, dra in kall härlig luft från St James Park på Milburn Stand och känna atmosfären med andra åter igen svenska fans, som tar åt sig traditionen och sitter med enbart(om man vill)  matchtröja en kall februaridag?

Jag personligen vet att jag kommer sitta där, oavsett väderlag, oavsett tabell-läget, oavsett vem som äger klubben, för JAG och resten av styrelsen kommer vara på plats och skrika oss hesa för VÅRA svartvita skator som VI älskar oavsett vad!

Helgen kommer planeras in i det minsta detalj och vill man inte göra saker i grupp med oss andra så kan man självklart göra det som man vill själv.

Vi kommer göra allt i vår makt för att ni som är nya resande eller gör er 3:e resa ska få en upplevelse att vilja återvända till, år efter år så länge vi finns till här för er!
Vi älskar vad vi gör, och vi gör det för att ni ska få den bästa upplevelsen även om ni varit där förut med vänner, eller om ni åker dit på egen hand.
Vad ni än gör för resa så åker ni inte hem ensamma, ni åker hem med minst 50 nya vänner, ingen är ensam under resan, vi alla är där för varandra!

Bokning av resan kan man preliminärt göra redan om några veckor, men exakta datum för hotellbokning kommer läggas upp här på hemsidan omkring vecka 50 när vi vet om matchen blir flyttad eller ej och därmed har korrekt datum som ni kan välja mellan!
I år vill vi inte göra samma misstag som föregående 2 år så vi kommer RÅDA ALLA att vänta med bokning av rum och flyg om ni inte är helt säkra fram tills vecka 50 när Sky /BT Sports släpper tvdatumet för aktuell helg.

Så, nu laddar vi för matchen nästa helg mot Arsenal och hoppas på 3 poäng!

// Styrelsen

Kommentera