Matchtröjor!

Hej alla medlemmar och icke medlemmar!

Tröjorna i webshopen finns fortfarande tillgängliga att köpa.
I somras beställde vi vad vi trodde skulle va för lite tröjor för er då blivande medlemmar. Ca 180 stycken, dessa trodde vi skulle gå som smör. Istället gick enbart våra bortatröjor som smör, dom fick vi i på tok för litet antal utav, och tråkigt nog så kommer vi ej få in några fler tröjor heller av den.

Anledningen att folk väljer att ej köpa är av den anledningen (Som vi tror) att man ej vill stötta Mike Ashley, men VI säljer inte för hans räkning, vi säljer genom PUMA, och FÖR ER svenska fans, detta är också varför ni får köpa tröjorna till inköpspris, och inte för rek. pris som är på mer än 800:-.
Dvs vi tjänar absolut inga pengar på detta utan vi säljer till er för att ni ska spara massa pengar utan att behöva köpa billiga kopior från Asien som går sönder efter X antal tvättar.

Eftersom för lite medlemmar valt att köpa tröjor, så har vi i styrelsen nu bestämt oss för att öppna upp webshopen även för icke betalande medlemmar som då får betala samma pris som en medlem.
Är du icke medlem så skicka mail till webshop@swedishmagpies.se för att få info om hur du beställer.

Vi hoppas med detta att några fler väljer att köpa tröjan, även ni som är medlemmar och ej gjort detta än.
Får vi inte iväg mer beställningar så kommer vi tyvärr redan efter en säsong få lägga ner samarbetet med Puma inför nästa säsong. Oavsett vem som står som ägare för klubben.

Hälsningar, Styrelsen

Kommentera