Tidning på g, tröjor på g!

Vänner, medlemmar, icke medlemmar. Lite information från oss i styrelsen

Onsdag kväll, i denna skrivande stund har vi nu nått 168 medlemmar, på en månad! Ej medlem än? Bli medlem här

Vi har precis gjort klart dom flesta 20 första leveranserna av kläderna som blivit beställda sedan release av webshopen. Dessa kommer skickas ut imorgon eller fredag så ni som har beställt har dom i början på nästa vecka.(Klicka här om ni inte beställt än: Webshopen

Dessvärre måste jag meddela att bortatröjan EJ kommer fyllas på i lagret, detta efter mail från Puma själva. Skulle det ändra sig så vet ni vilka jag meddelar först! Just nu finns det 3 st XL kvar (jag skulle passa mer i den än Large för tillfället) och en XXXL. Samtidigt finns det fler kvar av 3:e tröjan, den ser snyggare ut i verkligheten, jag lovar!
Hemmatröjan har vi fått hem sponsorloggan till nu, den kommer skickas med separat i alla som beställt och kommer beställa. Så man får välja själv om man vill ha den på tröjan eller ej!

Medlemstidningen för er som var medlemmar förra säsongen är inte glömd, den är som utlovat på g innan månadens slut och går i tryck o skickas ut innan veckan är över förhoppningsvis!

På biljettfronten har vi ej fått klart med om vi har kvar samma platser som förra året eller ej, detta
då klubben (läs Ashley?) inte fått sålt nog många säsongsbiljetter än, gissningsvis pga dom höjda priserna. Men så fort vi får klartecken så kommer vi kunna ta emot bokningar på dessa och jag kommer då även ge svar till dom som bett om bokning till premiären mot Spurs. Hoppas att vi har detta innan helgen kommer då det snart endast är 2 veckor kvar till premiären.

Samma gäller Olearys, men deras hemsida har ej tagit bort vårat samarbete ännu så vissa restauranger kan fortfarande ha erbjudandet kvar men vi väntar på att Augusti månad ska komma och då få klart avtalet för ännu 1 år.

Tävlingen som vi annonserade, ja den går ju ut den 1:e Aug. Men då undertecknad är bortrest från 1-5:e Aug så kommer vi förlänga tidsfristen tills den 5:e Augusti och då annonserar vi vilken dag livelottningen är.

Tills dess, ha en fortsatt skön dag eller kväll beroende på när ni läser detta!

// Styrelsen genom Johan Hellgren

Kommentera