Omstart av ligan är nu preliminär!! (varning för långt inlägg ;) )

aHallå grabbar och tjejer!

Väääääldigt dålig uppdatering på hemsidan nu ett tag, inte bara sedan corona tog över världen utan även sedan årsskiftet. Många orsaker till detta men vi ska försöka ta tag i saker och ting bättre nu framöver. Vanligtvis är ju säsongen numer över och vi kör en sammanfattning med olika saker som medlemstidning, vinnare av tipstävling osv osv.
Men, i år blir det ingen medlemstidning, jag har tyvärr inte kontaktat vår ansvariga utgivare om detta så jag lägger ingen vikt i att förklara varför vi ej ger ut 3e numret på 4 år.

Som ni då märkt har säsongen varit nedstängd sedan typ 2 månader tillbaks, väldigt tråkigt men så är det självklart.

Mycket har hänt sedan detta. Bland annat den så kallade takeover av PiF (80% av ägarskapet) bland annat. Mycket skriverier om detta och många går ju och biter sig på naglarna alternativt tror att detta är ännu ett knep av Fat Mike. MEN(!!) varför skulle han köra detta spelet ännu en gång till? pga Corona så blöder hans plånbok på alla sätt och vis inte bara pga uteblivna intäkter från sina företag med SD och Fraser osv, men så även uteblivna intäkter från klubben med biljetter, souvenierer, osv osv.

Vi har nu väntat i 8 veckor ungefär, detta är tyvärr enbart för att Premier League har prioriterat annat än ett köp av en klubb, att slutföra ligan är prio ett för alla, speciellt Liverpool så dom kan få spela in dom få poäng som krävs för att äntligen vinna PL (Grattis i förskott till er).

Övertagandet kommer ske, PL har nu äntligen fullt fokus på vad som komma skall. Alla protester hit och dit gör inte en enda verkan, vi kommer bli av med Mike, efter 13 långa år , visst att vi kom till Europa League, men 2 gånger har vi fått se laget i The Championship under hans ägarskap. Nu är det dags för nytänk, uppgradering av både pooler och träningsredskap.

Nu jävlar kör vi och nu tror vi mer än någonsin på detta. När detta blir officiellt så kommer vi som supporterklubb växa något enormt tack vare plastfans, inte bara i världen utan även i Sverige, MEN, ni som är trogna medlemmar eller har varit medlemmar kommer få känna av vårat i år 5 åriga levnadsår med en rabatt på kommande säsong. Det lovar jag er! Tyvärr kommer vi ju tyvärr inte få se fotboll på plats nästa säsong om inte Gud gör ett underverk….

Kort och gott, premier league är tillbaks igen, förväntad start är om mindre än 3 veckor så snart kan vi äntligen få må dåligt över att se hur värdelös Steve B är på att spela offensiv fotboll, få se Dubravka rädda poäng i mängder, få se Maximin finta bort både Walker och Laporte i en väntande kvartsfinal i FA-cupen, Shelvey slå sina grymma långbollar på fötterna till Joelinton för att därefter missa ett friläge.

Välkomna tillbaks mina vänner.

Medlemskapet för kommande säsong kommer ut senare än vanligt (midsommar vanligtvist men förmodligen i Juli månad med info om detta)

// Styrelsen, med skrift av ER ordförande Johan Hellgren

Kommentera