Mer info 2.0

Ett kort inlägg innan jag kör en förväntad radiotystnad i 5 dagar från inlägg på hemsidan och Facebook.
201 stycken personer är nu medlemmar i Swedish Magpies 2018/19. Detta på ca 6 veckor! Av dessa 201 är 44stycken helt nya. Läskigt! (277 sammanlagt förra säsongen)
Som jag innan nämnt så förlänger vi anmälningstiden för att delta i utlottningen, till nästa vecka. Så man har resten av veckan på sig för att ha chansen till o vinna fina priser!
 
Och för er två som idag beställde tröjor i shopen så kan jag meddela att jag hunnit packa dessa redan nu och skickar dom imorgon innan jag beger mig mot gnällbältet Norrköping! Förvänta er en post-avi på mailen inom kort!
 
Så har man hunnit lägga en beställning innan 08.00imorgon så kommer man ha sina kläder innan helgen, annars dröjer det dessvärre till nästa vecka då jag kommer hem igen!
 
Sedan tar klubben nu emot bokning av biljetter, redan 11 biljetter bokade av er medlemmar för premiären mot Spurs!
Dock är det inte våra eminenta platser på Milburn Stand för premiären utan i ena hörnet snett emot. Dessa plåtar går på £36 styck! Så vill ni göra en resa så maila så fort som möjligt, premiären kommer nog bli fullsatt även fast många bojkottar Mr Ashley.
(Vi hoppas dock kunna få tillbaks platserna riktigt snart men det var vad vi kunde få när det var så nära match och undertecknad jagade mr Biljettherre för att få klart biljetter till dom som förbokat)

Trevlig kväll mina vänner!

//

Kommentera