Lewis Hall inlånad!  

Har ni någon gång i era liv vaknat ifrån en helt fantastisk dröm, likt en saga som du gärna hade återvänt till? Du kanske drömde att du köpte det där stället ute i skärgården, eller så kanske drömmen hade med Newcastle United att göra?  

Du kanske själv blev klar för Newcastle United, fick jazza runt med representanter ifrån klubben, berättad för dig historier som knappt är officiella och träffa managern som velat signa dig till klubben? 

Just det där med Newcastle har varit Lewis Halls dröm sen han var 3 år gammal och blev tillsammans med sin bror Connor förälskade i den speciella klubben vi här inne hyser högst upp. Det är inget annat än en dröm egentligen, Newcastle United värvar en spelare som är en supporter.  

Det ska vi nog tacka Lewis pappa Colin för som kommer ifrån Newcastle men flyttade till Slough i unga år. Personligen tycker jag inte att det är något konstigt att man ärver sina föräldrars favoritlag, snarare tvärtom och det var en märkbart tagen Lewis som för första gången blev intervjuad i klubbens WebTV.  

Lewis var förra säsongen den ljushåriga vänsterbacken med nummer 67 på ryggen som vid flera tillfällen höll Marc Cucurella och Ben Chilwell på bänken i Chelsea. Men det var inte i Chelsea allt började för den unge vänsterbacken som även kan spela på flera positioner på mittfältet, utan det var i Binfield Soccer School som allt startade för honom. Redan innan han fyllt 8 år hade han visat sin talang, mycket tack vare att han spelade fotboll nästan varje dag med sin 6 år äldre bror och är det kanske något som utvecklar fotbollsspelare i unga år så är det just att ställas mot syskon.  

Men så blev det Chelsea till slut som vann honom i hård kamp mot andra London baserade lag, och att ha överlevt i den miljön och tagit sig enda upp till klubbens representationslag är inget annat än en stor bedrift om sanningen ska fram.  

Men nu är det Newcastle United som gällert, och tröja nummer 20, visserligen lån för den här säsongen – men det finns en köpklausul inbakad. Den sägs ligga strax under 30 miljoner pund.  

Spännande tider, vi hoppas såklart att Lewis ska lyckas i den tröjan han själv alltid velat dra på sig.  

HWTL 

Kommentera