Inför Wigan!

Tid: 16:00
TV-kanal: Ingen sändning
Turnering: Sky Bet Championship
Datum1/4-17

 

Statistik Newcastle

Tabellplacering: 1
Mål gjorda: 70
Insläppta mål: 32
Bästa målskytt: Dwight Gayle 21 mål
Flest assist: Jonjo Shelvey & Matt Ritchie 7 assist
Bäst passningsprocent: Chancel Mbemba 86,9 %
Flest skapade chanser: Matt Ritchie 74 st på 32 matcher.
Säsongens bästa spelare: Ciaran Clark 7,34
Säsongens sämsta spelare: Grant Hanley 6,47

 *Måste ha spelat minst 180 minuter
* Statistik taget från Whoscored & Squawka.
* Statistiken gäller endast Championship.

 

Äntligen match efter landslagsuppehållet.
Man minns knappt senast de spelade, men formen har inte varit lysande trots bra resultat. Rent spelmässigt har det sett väldigt dåligt ut, men nu glömmer vi det. Vi möter nästjumbon Wigan på hemmaplan, solklar vinst och det ska vara en stensäker vinst. Vi saknar mittbacksgeneralen Clark och ersätter honom förmodligen med säsongens sämsta spelare enligt Whoscored, Hanley.

Hanley har inte imponerat men att låta honom spela 90 minuter mot ett Wigan på hemmaplan kommer att gå alldeles utmärkt, vilket träben som helst skulle kunna leverera mot dagens Wigan.
Egentligen finns det inte så mycket att säga om matchen mot Wigan, våra spelare har fått lite vila och har fått slipat lite på det dåliga spelet man har haft. Landslagsuppehållet kom mycket lägligt och kommer att göra mycket gott för Newcastle, man fick en Time out i det dåliga spelet och nu när domaren blåser igång igen så kommer ett helt nytt lag in.
Ett lag som är motiverade och ser att Premier League inte är så långt bort, faktiskt rätt nära bara man har skärpa i allt man gör och inte slarvar bort poäng i onödan. Jag tror Rafa har fått spelarna att förstå att det är nu det gäller, det är nu allt kommer att avgöras.
Glöm det förflutna, det är nu hjältar och legender ska skapas, det är nu det kommer att vara värt att vara en Magpie.

Howay

Kommentera