Cupspecial intervju nr 3 – Mick&Rolf

Hur började det och hur är det idag?

Rolf:
Farsan fiskade utanför Newcastles kust. Han var på matcher och plockade hem souvenirer till mig. Tog över mig i tidig ålder och på den vägen är det. Har gjort ”allt” som går att göra när det gäller supportandet av denna klubb. O lite till…. 🙈😉😀

Mick:
Pappa tvingade på mig tröjan när jag tittade ut ur mammas vulva. Tacka gudarna för det.

Favoritspelare i dagens trupp och genom tiderna?

Rolf:
Svårt i en jämn trupp, men Maximin måste jag nämna. Får nog bli Bruno då. Nej, nej, nej. Miggy också, för helskotta! Genom tiderna vill jag också välja tre. SuperMac, Beardsley och Shearer.

Mick:
Bruno och Maxi. Bäst på boll och också de spelare jag fått bäst kontakt med off pitch, med tanke på låtarna. Genom tiderna? Vill inte vara för mainstream och välja Shearer så säger Ben Arfa. Han som fått mig till flest avgrundsvrål ändå.

Vad tycker du om säsongen hittills?

Rolf:
Överraskande bra. Hoppas på en plats på övre halvan, det var mitt önskemål innan säsongen tog sin början.

Mick:
Obotlig optimist, och sa ju självklart sjätteplats innan. Har t.o.m slått vad med en bekant från Newcastle som ska ta en helg här i Göteborg med mig om så blir fallet. Jag kan i nuläget säga att jag är fortsatt nöjd med mitt tips.

När vi summerar säsongen vart tror du vi hamnar i för placering? Och vad är vi nöjda med?

Rolf:
Jag tror tyvärr inte vi hamnar bättre än sexa. Med truppen och allt vad vi har så är jag nöjd med det.

Mick:
Vi hamnar fyra ändå. Skit samma, Spurs är för dåliga. Pool och Chelsea orkar jag inte ens nämna.

Vi ska leka en lek, den så kallade fuck,marry and kill. Papiss Cisse Obafami Martins och Demba Ba?

Rolf:
Fuck: Cissé
Marry: Ba
Kill: Martins

Mick:
Fuck: Martins – alltid varit lite småkåt på honom. Hade en fotbolls-ointresserad polare på högstadiet jag lyckades få totalt insnöad på Oba’s lår. Det var fint.
Marry: Cissé – för att, Chelsea brace.
Kill: Ba – i brist på annat, förlåt Demba.

Hatem Ben Arfa ett geni eller en Idiot?

Rolf:
Jag gillar ju den spelartypen ändå, så därför måste jag säga… man kan ju bli vansinnig på djäveln, men jag kan inte annat än säga geni här.

Mick:
Alla lag behöver en kaxig, otämnjd fransman. Geni.

Angående den så viktiga cupfinalen hur laddar du upp och vart kommer du se matchen? Och hur tror du att det kommer sluta? En sista fråga. Varför ska man bli medlem i Swedish magpies?

Rolf:
Då jag tyvärr inte kan vara på plats tänker jag inte göra om misstaget som förra gången vi spelade final mot Man Utd – att se den ihop med röda supporters och andra villsnurrar. Sämsta valet jag gjort, fy fan. Nu blir det istället Full English-frukost, lång promenad tätt följt av Fish n Chips (the Strawberry way), några NBA’s och whisky. En riktigt fin whisky, till och med. Lägger fram badkläderna. Vi vinner med 3-1. Utlovar ett dopp för varje mål som produceras. Detta gäller även straffar. Fräckt om vi skulle vinna med 10-9. Klart att vi svenska skator ska hålla ihop. Ni som håller i Swedish Magpies gör ett kanonjobb!

Mick:
Jag sitter på en remote strand på Tobago och hoppas få tag på ett skjul som visar matchen. Två rum punch, ett par bloss och segern är säkrad. En bör vara med i Swedish Magpies då det föder en gemenskap född ur en underdogmentalitet – grymt jobb, gubbar!

Kommentera