Cupspecial intervju nr 1 – Marcus Olausson

Tjena! Berätta lite om hur ditt supporterskap till Newcastle.

Hur började det och hur är det idag?

Favoritspelare i dagens trupp och genom tiderna?

Vad tycker du om säsongen hittills?

När vi summerar säsongen vart tror du vi hamnar i för placering? Och vad är vi nöjda med?

Vi ska leka en lek, den så kallade fuck,marry and kill. Papiss Cisse Obafami Martins och Demba Ba?

Hatem Ben Arfa ett geni eller en Idiot?

Angående den så viktiga cupfinalen hur laddar du upp och vart kommer du se matchen? Och hur tror du att det kommer sluta? En sista fråga. Varför ska man bli medlem i Swedish magpies?

Berätta lite om ditt supporterskap till Newcastle. Hur började det och hur är det idag?

-97 Alla tränade i olika matchtröjor på träningarna, jag hade ingen och en dag var jag och morsan på smögenbryggan. Vi såg en affär som sålde tröjor och jag skulle äntligen få en! Morsan undra va jag ville ha, höll upp Barca, Man U, Juve… men jag peka på den jag ville ha, hade ingen aning om va det var för lag men det var den snyggaste. På ryggen, NR 9 SHEARER!! Sen va man fast…

Nu, va ska man säga. När jag förhandla avtal på nuvarande jobb sket jag i lönen, enda kravet var att jag jobbar inte när det är match.

Vilken är din favoritspelare genom tiderna och i dagens trupp? Oj svår, nuvarande som är med i truppen men inte spelar, Paul Dummett. Statistiken ljuger inte, spelar han förlorar vi inte. Utöver honom så får det bli Big Joe Linton! Slutar aldrig springa!

Genom tiderna…. Hmm, svårt att säga en.. Shearer, Beardsley, Ben Arfa, Ginola. Finns många. Men har alltid haft en förkärlek till Jonas Gutierrez.


Vad tycker du om säsongen hittills? LÅNGT över förväntan. Hade varit nöjd med topp 10. När vi summerar säsongen vart har vi hamnar för tabellplacering då och vad är du nöjd med?

Top 7. Säker på att det blir europaspel. Men osäker på CL. Bredden på mitten saknas. Märks verkligen när Bruno saknas och även när han är på plan så behövs en playmaker. Produktionen framåt är för dålig.

Vi leker en lek, fuck Marry och kill. Vad blir det? Papiss, Demba Ba och Obafami Martins

Fuck – Cisse
Marry – Martins
Kill – Ba

Hatem Ben Arfa geni eller idiot?
Va storstor talang men funka upp det. Så idiot. Men älskade att se honom spela.

Angående den så viktiga cupfinalen, hur laddar du uppgick vart kommer du se den?
Blir på Flying Barrel i Göteborg med vad som verkar bli 50 andra personer just nu. Uppladdningen blir nog bara nån bira eller två, denna matchen vill jag komma ihåg.

Och hur tror du att de kommer sluta?
Hoppas på seger såklart. Men kommer bli svårt, hoppas Karius får upprättning för CL-finalen. 2-1. Rashford. Isak. Trippier

Varför ska man bli medlem i Swedish magpies?
Varför inte? Jag har tack vare SM gått från att se matcherna tillsammans med en vän till att nu fixa ihop 50p som ska se finalen tillsammans.

Med de tackar vi intervju med Marcus Olausson som även håller SM-träffarna i Göteborgsområdet!

Marcus Olausson

Kommentera