Bojkott av framtida medlemsresor!

 

Igår verkar det ha blivit klart att försäljningen inte blir av då Ashley blåst av affären. Inget av detta är bekräftat men allt tyder på detta.

Anledning till detta inlägg: Idag erbjöd jag mig att lämna mitt förfogande över till någon i styrelsen som vill köra som ordförande.
Varför?
En ägare som uppenbarligen skiter i oss fans, och gjort det i 10 år men alltför sjukt tydligt denna säsong.
Redan på medlemsresan i april förra året, fick vi veta av guiderna att Ashley närvarat på endast 1 match på hela säsongen!

Beslut: Alla 5 i styrelsen var rörande överens att inte en enda krona ska in till Ashley. Vi var förra året 66 personer över och i år blir vi 70 st.
Ett mycket trevligt arrangemang som gjort väldigt ont i oss att blåsa av i framtiden, men väldigt nödvändigt då det inte är värt att fortsätta mata Ashley med pengar.
Vi har därför sagt att från och med nästa säsong så anordnar vi inga fler medlemsresor(tills dess att Mr Ashley är borta som ägare)

Vad kommer vi göra?:
Noa Bachner kommer kontakta bland annat Chronicle för att berätta att vi från och med nästa säsong kommer ställa in våra medlemsresor.
Från och med i helgen kommer jag även kontakta diverse supportergrupper här i norden men också framförallt den viktigaste biten; England.
Nu ska dåren bort och vi ska göra det så jobbigt som möjligt för Ashley.
Det är dags att väcka engelska fansen och göra vad vi kan!
Vill vi ha en klubb som vi supportrar bryr oss om, så är det dags att göra vad vi kan och sluta skylla ifrån oss att vi inte kan göra något härifrån. Vad övriga i styrelsen kan och kommer göra är ännu oklart men vi kommer jobba fram något bra.

Vad ni fans kan göra: Klaga. påverka sociala medier! Köp hellre en dyrare matchtröja eller till och med en kopia (jag som hatar kopior),än att köpa ifrån Sportsdirect.com

Det är inte mycket men det är någonting!

Vi förstår att alla kommer inte dela dessa åsikter medans vissa tycker detta är jätte bra.
Jag tycker själv det är extremt jobbigt att vi inte ska anordna fler medlemsresor. Johan som har haft hand om detta har gjort ett så sjukt bra jobb med detta men även han tvekade inte en sekund, vi ska dock klargöra att erbjudandet om biljetter finns fortfarande kvar om man väljer att åka över ändå under säsongen!

Givetvis kommer föreningen finnas kvar och vi kommer fortsätta erbjuda fina förmåner för att vara medlem i den mest fantastiska förening som finns som älskar det bästa laget. Att någon sitter och misshandlar våran klubb kan vi inte tillåta!

Jag hoppas ännu en gång att ni är med oss som ni vackert gjort varje gång vi startat ett projekt. Låt oss göra en unik resa!

//Ludwig Olsson, Ordförande Swedish Magpies

Kommentera