4 dagar kvar av anmälan!

Juldagen 2017, två dagar tidigare kom den fruktade ändringen av spelschemat för Premier League och vår planerade medlemsresa till Newcastle där vi ska bevittna mötet mot giganterna Manchester United. Ordinarie dagen planerad på en lördag, och fram till i fredags hade vi 38 anmälda personer.

Nu, 2 dagar efter det nya datumet och trots julhelg som stundat så är vi i skrivande stund uppe i 40 anmälda personer.
Det är ett gäng på 11 pers som har oförändrat schema där man sticker nästan direkt efter matchen på söndagen, och 3 pers som kör en långweekend pga andra orsaker.
Favoriten är alternativet ”proffset” som lite mer än hälften bokat. Det kommer bli riktigt körigt för personalen på hotellet när vi anländer! 😀

Nåväl, 4 dagar till för anmälan, vet att det är jul och klämdagar, men vi hoppas på att så många som möjligt kan lösa sin situation med flyg och få en extra ledig dag från sina jobb. Priserna för flyg har inte stuckit iväg allt för mycket utan ligger mellan 2-2500:- om man ska ha så lite väntan som möjligt.
Undertecknad kör en dubbelflygning då inte Köpenhamn kör sin linje direkt till NUFC förrän i sommar, så Arlanda – Schipol – Newcastle blir det här!

Hoppas att vi kan bli några fler iaf, ca 80 pers slöt ju upp förra säsongen, det vore grymt om vi kunde toppa detta i år!

In på nedanstående länk/ar för att se vilka alternativ som finns, och vilka som redan bokat in sig till resan från just er ort!
—->> Anmälan <<—-
—–>>Resande som är klara<<—-
Bli även medlem på gruppen ”Swedish Magpies medlemsresa om du inte är medlem där än!

God Fortsättning på er mina vänner och kör försiktigt i halkan ni som är ute på resande fot!

// Johan Hellgren

Kommentera