test-match

Bortamatch mot Huddersfield Town AFC nu laddar vi om!

Våran första match vart väl inte riktigt som vi tänkt oss med två stycken ( Lejeune och Dummett ) på skadelistan och ett rött kort på våran kapten Shelvey. Men vi tar med oss några bra saker från matchen Christian Atsu imponerade kraftigt på mig och höll hela matchen i princip. Gayle verkade i början på spelhumör och hade en väldig fart med några få chanser som vi tyvärr ej tog vara på bättre vilket man man måste göra mot ett lag som Spurs. Nu fokuserar vi vidare de här va en match vi har 37 omgångar kvar att spela så ingen idé att hänga läpp än.

Huddersfield Town AFC

Huddersfield då? En nykomling som vi som tog en trepoängare direkt i bortamatchen mot Crystal Palace riktigt starkt! Genom tex två mål av Steve Mounie  som kan vara ett riktigt fynd för £11.70m som kommer ifrån Montpellier där han gjorde 14 mål på 33 starter. Jag kan garantera att John Smith’s Stadium kommer vara fullt och laddat till 110% både på planen och läktaren.

Huddersfield laguppställning mot CP såg ut såhär:Startande:

Jonas Lössl; Chris Löwe, Christopher Schindler, Mathias Zanka, Tommy Smith (c) (Danny Williams, 56′); Philip Billing, Aaron Mooy; Tom Ince, Kasey Palmer (Collin Quaner, 70′), Elias Kachunga; Steve Mounié (Rajiv van La Parra, 85′)

Oanvända på bänken:

Joel Coleman, Scott Malone, Laurent Depoitre, Michael Hefele


Newcastle United

Började säsongen med en förlust mot Spurs i premiären med 0-2 vilket är ingen katastrof men de blir klart intressant att se vad Benitez tar fram för ess i rockärmen med Shelvey, Lejeune och Dummett borta får nya Joselu spela något? De känns att de är lite upp till bevis för ska vi ha någon chans att klara oss över strecket är de här matcher som måste vinnas.

 

 

Trolig elva?:

Elliot
Manquillo – Clark – Lascelles(C) –  Gamez?
Ritchie – Hayden – De Jong/Diame?  – Atsu
Gayle/Mitro? – Perez/Joselu?

Några i styrelsens tips:
Fredrik Hammarbäck: 0-2
Johan Hellgren: 1-3

[masterslider id=”5″]