Veckans skata – Johan Hellgren

7 snabba!

Västkusten / Östkusten: Västkusten

Ale / Lager: Lager!!

1-0 / 4-3: 4-3, vem vill ha målsnåla matcher? Nåväl vi håller ju inte på ett tokoffensivt lag förvisso…

Kantarellmacka / Ölkorv: ÖLKÖRV! 

Quayside / Strawberry: Bara varit på Jordgubben faktiskt så de får bli min röst

Rafa the Gaffer / Sir Bobby: Robson ofc!

Andreas Andersson / Emil Krafth: Haha, helvete, Emil får de bli!

Hej Johan, presentera dig för oss. Vem är du? Har du några partytricks? Vad gör du när lönen trillar in på kontot?

Hej! Ja som ni vet, Johan, bosatt i Karlstad med mina två kids på 6 respektive 2 år och sambo Angelika. Inga partytricks mer än att jag är jävligt snabb med o få i mig ölen. När lönen trillar in så försvinner den, räkningar måste ju betalas!

Varför blev det Newcastle för dig?

Det är pappas fel, som för så många gissar jag! Lång historia som kan tas vid annat tillfälle över en öl eller fler!

Har du sett en match på plats? Isåfall vad får man inte missa när man ändå är i Toon?

Är uppe i tre matcher nu, 1-1-1 är facit, höjdpunkten får bli Dubravkas debutmatch där vår allas skallebankare Ritchie satte spiken mot ni vet vilka!

Förra upplagan körde vi tre favoritspelare, ge oss din all time elva? Krux – minst tre backar annars valfri formation. Gärna lite taktiksnack när vi ändå är igång. Vem tar frisparkarna? Vem tar kaptensbindeln?

Oh elva? 

Given – Albert, Colo, W. Barton (var väl mittback?) – L Robert, Ben Arfa, Speed, Cabaye, Saint-Maximin, Shearer, A Cole.

Frisparkarna är lätt, Roberts bössa, Cabaye i värsta fall och Shearer om de är precis utanför straffområdet! Kapten blir lätt den med, 9… 

En till krux, och en personlig favorit. Leken! Du är en saudiarabisk prins som precis köpt klubben, vilken spelare är den första du köper? Du har tillgång till en tidsmaskin men som endast fungerar en gång, thats it! Du kan således ta en spelare som inte längre är aktiv, men du måste ha varit född då denna spelare var det. Så, vem blir det?

Ja du, är ju född -84 och hållit på laget sedan -96, men tror nog jag skulle välja en aktiv och i så fall blir det Kylian Mbappé som ett snabbt val, vem vill inte ha han i laget liksom? Snabb, stark, teknisk, fullfjädrad forward som har minst 10 år kvar på toppen!

Vi är alla speciella snöflingor här på jorden, ta oss igenom förberedelserna inför match? Turstrumpor? Letar du efter skator? Äter du överhuvudtaget? Matchtröja på? Hetsar du i matchtråden? Är fjärrkontrollen vänd mot St James’?

Förberedelserna är nog rätt lika, familjen vet vad som gäller, när det är match så vill jag helst inte bli störd även om det är svårt med två småkids och en ointresserad sambo. Är det helg så blir de över några pilsner, på en veckodag svårt eftersom jag är nattjobbare. Men matchtröjan är på oavsett! Hetsar inte så mycket i tråden, som ordförande får man ju inte svära (bortsett från i den här artikeln. Reds anmärkning) helst även om de kan slinka in något ord då och då, men man är ju självklart aktiv när en match lutar åt det tråkiga 0-0 hållet och det inte ser ut att bli några heta chanser åt något håll. 

Kommentera