Veckans skata – Henrik VF

7 snabba!
Västkusten / Östkusten: Östkusten, norra då så klart. Vem fan vill vara söder om Dalälven (inom rikets gränser).
Ale / Lager: Ale, gärna en dubbel från Indien som är dimmig som fasen!
1-0 / 4-3: 4-3, vad är en match utan flermålsångest?
Kantarellmacka / Ölkorv: Kantarellmacka, ölkorv är bra meningslöst alltså.
Quayside / Strawberry: Strawberry, sitta lugnt i fantastisk miljö och njuta av dryck!
Rafa the Gaffer / Sir Bobby: Sir Bobby, den som säger något annat har fel och borde avgå! Inte med det sagt att jag ogillade att ha Rafa 🙂
Andreas Andersson / Emil Krafth: Andreas Andersson, mest bara för nostalgins skull. (ÄNTLIGEN *Reds anmärkning).

Hej Henrik, presentera dig för oss. Vem är du? Har du några partytricks? Vad gör du när lönen trillar in på kontot?
36 år i sommar, bördig från regionen som
kallas Waster(läs med engelskt uttal) Norrland och Pulver City. Numera bosatt i Umeå sedan 2004 (med två år i bedrövliga Medelpad mellan 2008–2010) där jag pluggade på universitetet och träffade min fru (12 år i år). Vi har skatungarna Milo (11 år) och Lion (5 år). Milo är den som tagit upp facklan som skata, Lion kommer snart han med! Tränar gärna på fritiden, löpning och lite gym, är tränare för Milo i fotboll. Arbetar på Sveriges mest utskällda myndighet som enhetschef, men boring är sådant att snacka om. Partytricks har jag nog fan inga, vad jag vet. Men någon har konstaterat social inkontinens på fest, så det kanske?
När lönen kommer in så går dem till (förutom det nödvändiga) cigarrer, öl, och kanske ett par nya löpardojor eller ny kettlebell. 😁

Varför blev det Newcastle för dig?
Minns det inte helt ut, men det sammanföll med Alan Shearers återkomst till Newcastle och efterföljande FA-cupfinaler skulle jag säga.

Har du sett en match på plats? Isåfall vad får man inte missa när man ändå är i Toon?
Yes, såg Albert Luques hemmadebut mot Manchester United, fantastisk atmosfär, bedrövligt resultat!

Förra upplagan körde vi tre favoritspelare, ge oss din all time elva? Krux – minst tre backar annars valfri formation. Gärna lite taktiksnack när vi ändå är igång. Vem tar frisparkarna? Vem tar kaptensbindeln?
Shay Given
Aaron Hughes- Philippe Albert – Nikos Dabizas – Jose Enrique
Gary Speed
Nolberto Solano – Yohan Cabaye – Laurent Robert
Hatem Ben Arfa – Alan Shearer

Ett jäkla hopkok av förmåga och nostalgi. En 4-1-3-2 där det finns en viss french connection. Alan tar straffarna, Alla tar frisparkar förutom Given, Dabizas och Hughes, av förklarliga skäl. Coloccini är väldigt nära att ta en plats i elvan, somliga kan tycka att han borde varit med kanske? Men detta känns som en skön mix. Colo sitter på bänken. Typ av spel? Ja, jag har Keegan som manager så, you guess. Alan är capitano.

En till krux, och en personlig favorit. Leken! Du är en saudiarabisk prins som precis köpt klubben, vilken spelare är den första du köper? Du har tillgång till en tidsmaskin men som endast fungerar en gång, thats it! Du kan således ta en spelare som inte längre är aktiv, men du måste ha varit född då denna spelare var det. Så, vem blir det?

Diego Armando Maradona! Jag tänker att motivering känns onödig.

Vi är alla speciella snöflingor här på jorden, ta oss igenom förberedelserna inför match? Turstrumpor? Letar du efter skator? Äter du överhuvudtaget? Matchtröja på? Hetsar du i matchtråden? Är fjärrkontrollen vänd mot St James’?

”Hälsar” alltid på skator genom att nicka lite lött mot dem då jag ser dem, oftast matchtröja på, går bäst med Schär på ryggen.

Kommentera