Ludwig Olsson


[masterslider id=”7″]

Intervju med Ludwig Olsson Ordförande för Swedish Magpies .

Tjena Ludde hur står det till?
– Tack Mig själv, Det står bra till jag har vart löjligt övertaggad och jag har vaknat flera gånger över natten och trott att jag försovit mig och missat matchen.

Känns det inte aningen narcissistiskt att intervjua sig själv? 
– Nej fantastiskt känns det, jag behöver inte vara rädd för frågorna som kommer ställas. Planen var ju egentligen att få en intervju med en fotbollsspelare men jag kände att ska vi göra sån intervju vill man göra en längre än dessa vi gjort i veckan.

Hur laddar du upp på söndag inför matchen? 
– 5 Newcastleöl på kylning. Champagne likaså efter att ha bott i Stockholm några år och nu västkusten så har man ju lärt sig att de är champagne som ska sprättas upp , de blir egentligen mest vaskning likt Stureplanspojkarna då ja inte gillar champagne.

Har de kommit upp några nerver ännu? 
– Ohja, jag kan inte kontrollera dem riktigt heller så man har snäst av frun lite väl mycket denna helgen när hon stört mina tankar när jag sitter och målar upp Mitrovic som målskytt och fullt galopperandes mot våra svenska fans som är på plats idag.

Vad tycker du om försäsongen hittills? 
– Få matcher va? Kanske blivit lite förstörd av allsvenskans försäsong men personlig hade jag hoppats på 2 matcher till och bättre motstånd.

Vilka spelare skulle du vilja se komma in? 
– En hel drös, jag tror vi behöver en elak rutinerad anfallare som är fortfarande hungrig, Arsenals Perez är bra ålder något otestad i PL men de behöver inte vara en nackdel.

Din premiärelva:
Darlow
Manquilo-Lejune-Clark-Dumhet
Ritchie Magic-Shelvey-Hayden- Atsu
Perez
Gayle annars Mitro vid skada.

Slutligen vågar du dig på ett tips? 
– Jag har total respekt och är livrädd för den där så kallade ökända jinxen som förre detta styrelsemedlemmen Rikard lyckades sig på 3/3 gånger förra säsongen så jag säger 0-6 i baken.

Annars vad är nytt med Swedish Magpies? 
– Vi kommer efter den här matchen börja planera medlemsresa och jag och Skoglund ska kolla om vi kan ordna till en poddcast. Vi kör även en träff för södra Sverige i Halmstad den 26/8 på olearys, kom dit!

Tack för en trevlig intervju om och du skulle få 1 önskan uppfylld av Swedish Magpies ande vad skulle de vara? 
– En titel och att frugan tar de lugnt med bankkortet, hon är på shopping idag och det bruka gå vilt till då.

Vi på Swedish Magpies tackar för oss… ses nästa intervju!