Kimmo

Denna gång var de Kimmos tur att bli intervjuad. Han var en av de två som vann förstapriset som var medlemsresan betald.


Tjena Kimmo! Hur står det till? Du var en av de 2 som vann en hel medlemsresa av oss, Hur kändes det?

– Tjena Ludwig!
– Här är allt toppen. Precis mutat barnen med godis, så jag kan få sitta i lugn och ro lite. Ja, det var ju sjukt att jag skulle vinna. Hade jag fått välja mellan 5 miljoner kr eller en match betald med ett gäng galna skator så hade jag valt…fem…nä! Med ett gäng skator. Så det var en häftig känsla. Sociala medier fick ju veta detta direkt haha. Ska bli riktigt roligt att uppleva st James igen.

Du nämner St James, hur många gånger har du varit över i Newcastle?
– Jag har varit på St.James en gång innan. 2010 då vi slog Pool med 3-1. Campbell där bak och carroll där fram. Minns att Barton knäckte näsan på en poolspelare

Låter Som en grym match!

Vad tycker du om årets upplaga av Newcastle hittills?
– Tycker det har hänt så mkt med laget efter dem åkte ur förra gången. Många nya spelare som kom in som inte bär på så stora namn och så stora lönekuverter. Sen Benitez tog över tror jag att laget fått en ny gnista och spelar mer som ett gäng kompisar från Stand By Me. Dem verkar ha kul nu och spelar ett lite mera disciplinerat spel…ser fram emot en spännande säsong och som den har börjat ???…läste att Claesson kanske var på väg in. Saknar en svensk i laget!

Det står ju nu klart att det blir Newcastle vs Manchester United som medlemsresan bär av till. Nöjd med valet utav match?
– Oerhört nöjd över valet. En frisk Zlatan hade varit pricken över i:et. Jag hoppades på just denna match eller Arsenal!

Finns det något mer du ser framåt att göra i Newcastle än bara själva matchen?
– Gick aldrig rundturen på St.James så det är ett måste. Sen kanske pissa i en gränd i Sunderland haha.

Slutligen det som tvekar eller är mellan valet och kvalet att åka över till matchen, vad har du för uppmaning?
– Tycker det är en toppenmatch ni valt och kanske få se Zlatan en sista gång på St. James park är ju en morot om något. Sen en öl eller två på Sheares pub eller i någon annan bar med gänget är ju en väldigt bra anledning.

Vi tackar Kimmo Hultmark som alltså vann våran medlemsresa med allting betalt.
Vi ses 14 februari!

// Ludwig Olsson