Vem är Dimitris Giannoulis?

Enligt vissa medier och medieprofiler så har Newcastle lagt ett bud på 4,5 miljoner pund för den grekiske ytterbacken Dimitris Giannoulis. Det jag har lyckats tolka från statistik och oerhört sporadiska och intetsägande videos på youtube är att hans offensiva kapaciteter är mycket bra. Han har en bra vänsterfot som levererat 14 assist på 99 matcher i den grekiska toppdivisionen något som jag tycker vi saknat från våra ytterbackar(dvs bra inläggsfötter).

Giannoulis tycker jag verkar vara hyfsad snabb också vilket även det är något vi verkligen behöver i vår försvarslinje enligt mig. Vad hans defensiva kunskaper är har jag haft svårt att tyda då statistiken i den grekiska ligan inte är så väl dokumenterad. Men för endast 4,5 miljoner pund så tycker jag att han kan vara värd en chans. Newcastle har ett förflutet med att värva okända billiga spelare från utlandet en sådan som Martin Dubravka är väldigt tydligt tecken på den sortens scouting. Plus så behöver vi verkligen en vänsterback jag litar inte på Dummet eller Ritchie på den positionen för en sekund.

Kommentera