Uppsnack inför Newcastle -Barnsley

Dags att lira igen!

Mina tankar inför matchen mot Crew blev ju så där, var inte många rätt i den startelvan 😂😂

Inför den här matchen borde Bruce verkligen börja ställa frågor till truppen vilka vill stå på planen i premiären??!!

Vad minns man av Barnsley från förra säsongen? Inte jätte mycket för min del men i min värld skulle jag säga att vi är nog rätt så jämna men då vi inte presterat så bra mer än i ett fåtal matcher, när vi inte envisas med 5-4-1. Så är Barnsley ett lag vi skall slå

Mitt tips går till att Mark Gillespie vaktar buren nu när Dubravka är skadad och att vi får se Caroll från start. Även Gayle är skadad och kommer vara borta ett tag. Jag bönar och ber att Carroll håller sig hel så man slipper Joelinton på plan. Jag tror även att vi kan få se Jeff Hendricks med från start.

Mitt förslag till start elva ser ut så här, där jag hade kunnat tänka mig Watts bredvid Lascelles, men sker nog inte nu då han kommer att lånas ut.

Gillespie

Manquillo – Lascelles – Fernadez – Dummet

Shelvey – Hendricks

ASM – Almiron – Ritchie

Carroll

Jag hoppas att vi får se den typ av fotboll vi spelade de första matcherna efter Corona utbrottet då vi spelade riktigt bra fotboll för att vara under en coach som gärna parkerar 10 spelare på egen straffområdslinje….

På återseende från ett gött Göteborg

HWTL 🙋‍♂️

Tobbe

Kommentera