Träningsmatch mot Crewe Alexandra

Tjenare Tjenare!

Tobbe här jag kommer försöka få till något som kan likna någon form av matchanalys inför och efter matcherna denna säsongen!

Då är det dags för första matchen mot Crewe som huserar i League One. Detta skall nog mer ses som ett tack för lånet av träningsanläggning än en riktig försäsongsmatch.

Jag har försökt hitta någon bild av hur Bruce vill spela men svårt att se, hoppas dock på en 4-2-3-1 variant som i mina ögon var mer framgångsrik än försöken att parkera bussen på egna sttaffområdslinjen.

Tror att Coach kommer låta de yngre få chansen att känna på det för att i nästa match börja formera laget mot en start XI. Frågar man mig så är det nog troligast att det ser ut så här:

Mv: Dubravka

D: Manquillo, Fernandez, Lejeune (Lascelle om han är frisk nog efter operation) Dummet. Skulle gärna vilja se Kell Watts som ryktas ha krossat de övriga på testerna över 1500m

DM: Shelvey, Hayden

AM: Almiron, ASM, Ritchie

F: Gayle

Crewe vet jag inte jättemycket om mer än att dom vid Corona utbrottet och stoppet av ligan låg på andra plats i Leage Two om jag förstod tabellerna rätt vilket gav dom en plats i årets League One, rätta mig gärna om jag fått allt om bakfoten här.

Den här matchen får man ta lite som den är så hörs vi fram över!!

Ha det riktigt Gött nu alla goa göbbar så hörs vi framöver// HWTL Tobbe Cardell

Kommentera