Newcastle – West Brom

Så där ja då var det dags igen! Inte nog med att vi har dragits med en smitthärd, varböld eller vad ni än vill kalla Mike Ashley nu har vi även drabbats hårt av Covid-19. Så det kommer tätt med matcher igen, vilket inte känns jättebra tänker jag om en svag trupp är reducerad pga sjukdom också, då blir det tufft!

Va tänker man om matchen imorgon? Det är en match vi SKALL vinna men det är tyvärr sällan som det blir som man hoppas. West Brom är näst sist i tabellen men låt inte det lura oss. Jag hoppas vi går ut och piskar upp dom och att det uppehåll vi haft har gjort spelarna sugna, enligt coach så var dom som fick träna i onsdags som barn i en godisbutik eller som man också kan säga, ett jävla kosläpp.

Vilka kommer spela och vilka startar ja ni mina vänner det är svårt att träffa rätt i vanliga fall men nu när man inte riktigt vet vilka som är sjuka eller som är tillbaka är det som att lägga alla spelarna i en tombola och dra en efter en. Jag hoppas på en 442 attacking variant om man spelat det gamla CM Manager men med Coach Bruce så kan det bli vad som helst.

Startelvan då ja jag bara slänger ut ett gäng namn så får vi se om jag har något rätt

Darlow

Manquillo – Fernandez – Lascelles – Lewis

Murphy – Shelvey – Schäär – Saint-Maximin

Wilson – Joelinton

På återseende och HWTL// Tobbe

Kommentera