Newcastle – Man Utd

Då var det dags för en riktig rackar rökare till match!! Våra älskade lirare tar emot ett Man Utd som värvat ordentligt innan fönstret stängde eller vad sägs om Cavani kan han lyckas i England?

Men det viktigaste i veckan har ändå varit att ”The big six” blev nedröstade och att ASM skrev på en förlägning av sitt kontrakt, för att som han sa i en intervju jag läste ” Jag vill göra samma avtryck som Ginola och bli lika ikonisk som han i den här klubben” sen älskade ASM staden och klubben och vad den står för.

Men nu till matchen där vi hoppas att uppehållet har gjort våra skator gött, Clark och Dubravka är på gång efter skador men Dubravka har tyvärr fått bakslag i sin Rehab och kommer bli borta längre än väntat. Fraser gjorde ett gott jobb för Scotland och byggde på självförtroendet med ett mål, Almiron tror jag startar på bänk var en riktigt ful smäll han åkte på av Paraguay.

Tror på en tuff match där NUFC har överraskat mig en del i början av den här säsongen även om vi mött lag vi skall spela jämnt mot och som skall vara under oss i tabellen… enda riktiga plumpen är matchen mot Brighton. Man Utd har ju verkligen inte levt upp till vad alla tror om den klubben så jag ser det som att vi har en stor chans att tvåla dit dom ordentligt, Englands dyraste mittback har ju så här långt varit en katastrof och fortsatte med det i landskamperna i veckan så det bådar gott för Wilson & Co.

Laget som startar kan nog bli följande om jag har tur:

Darlow

Manquillo – Fernandez – Lascelles – Lewis

Schelvey – Hayden – Hendrick – Fraser

Wilson – Joelinton

På återseende och Howay//Tobbe

Kommentera