Newcastle – Everton

Ny match på St. James Park med nya tag och en Coach som inte verkar veta hur han skall göra. Det är alltid gött å möta Everton för man vet att risken är stor att Pickford gör ett eller två misstag, min åsikt är att han dessutom skulle vart avstängd efter överfallet på Van Dijk, vilket hade gett oss Robin Olsen i mål och han brukar ju blanda och ge rätt friskt han med.

Vad har vi att vänta oss när vi möter serieledarna, trodde man inte innan säsongen att man skulle få säga när man snackade om Everton.

Vi måste ha koll på framförallt Doucoure och Calvert-Lewin, vi kommer inte ha råd att missa något i försvaret mot den sistnämnda för då kommer det smälla bakom Darlow, för hur mycket han än storspelar kommer han inte kunna rädda oss hur länge som helst. Jag läste någonstans att Darlow är den målvakt som fått flest skott mot sig i Europa…det säger en del.

Hur kommer vi spela? Lascelles tveksam fotskadad igen men bröderna Longstaff, Shelvey och Hayden är klara för match om man får tro Coach. Vi måste enligt mig våga hålla i boll när vi har den och inte bara dynga iväg den hela tiden mot WIlson och Maxinin och tro att dom löser det. Jag hoppas vi startar något så här:

Darlow

Murphey – Fernandez – Schäär – Lewis

Shelvey – Hayden – Fraser

Almiron – Saint-Maximin

Wilson

På återseende och HWTL//Tobbe

Kommentera