Newcastle – Chelsea

Då var vi igång igen efter ett landslagsuppehåll där vi fått se i alla fall en ”ny” talang som kanske äntligen får chansen på rätt position, Dejan Kulusevski!

Nu till morgondagens match mot Chelsea, en match som kommer bli tuff då Chelsea har börjat hitta rätt nu på slutet. Dom har Timo Werner, Thiago Silva mfl.

Nog pratat om motståndarna nu är det fullt fokus på våra kära skator som väcker så mycket känslor på en och samma gång! Vad är era tankar om matchen? Jag tänker kommer Miggy få speltid efter hans agents uttalande om att han vill bort från klubben? Någonstans kan jag förstå honom men jag önskar att Coach låter honom vara en startspelare för tror ingen annan i truppen lägger lika många meter på sin statistik som Miggy. Kommer alla diskussioner om en rättsprocess mot PL påverka spelarna? Jmag hoppas inte det. Vågar Coach peta Capitan och lira med ett försvar som faktiskt levererat när dom fått chansen? Jag tror inte det, Capitan är lika säker på att få spela som ett besök på FYEO och Jägerbombs på en medlemsresa till vår älskade stad lite västerut!!

Med tanke på Coach taktiska kompetens så hade jag nästan kunnat sätta Wilson längst fram och sedan 9 av våra förtsvarspelare på plan för det är så jag tror det kommer se ut.

Vad gäller start XI kommer Murphy få fortsatt förtroende? Jag tror det blir något åt det här hållet:

Darlow

Manquillo-Fernandez-Lascelles-Lewis

Miggy-Hendrick-Hayden-Longstaff-ASM

Wilson

På återseende och HWTL

Kommentera