Newcastle – Burnley

Nu jävlar e det dags igen!! Den här helgen är det Burnley som står för motståndet och våran nya Jeff Hendricks forna klubb, kan det hjälpa oss något eller kommer det bli ytterligare en match där man riskerar att få en för tidig hjärtattack och stroke pga ett allt för oinspirerat lag som väljer att parkera på egen halva, eller som slår bort så många bollar att bollkallarna blir svettigare än spelarna själva som i Onsdags mot Newport.

Vilket som hoppas jag att dom tar och ser sig i spegeln och mår så dåligt att dom går ut och kör över Burnley bara för att kunna må lite bättre.

Hur ser förutsättningarna ut? För Burnleys del så lär dom komma med sina 2 stora tankers längst fram som ligger och oroar mest hela tiden. Sen har även Burnley ett par tunga skador men James Tarkowski och Ashley Barnes kommer med största sannolikhet till start.

Nu till våra kära skator hur är statusen där? Saint-Maximin, Lascelles och Krafth är tveksamma till start allt avgörs de sista dygnet. Emil gick av cupmatchen med en känning i höften, Lascelles skulle jag gissa på har känningar i foten, har missat hans skadestatus, Vad jag förstod på Yedlin så var det en huvudskada. Dummet och Clark är borta sedan tidigare och Ritchie har liknande skada som Schäär precis kommit tillbaka ifrån. Så ja det ser tunt ut på försvarslinjen.

Tror vi kommer starta enligt följande

Darlow

Manquillo – Fernandez – Schäär- Lewis

Murphey – Shelvey – Longstaff – Hendrick

Wilson – Almiron

Kan vara att Coach väljer att gå på en 3 backslinje men tror inte han vågar mot Burnleys 2 stora bulldozrar där framme. Kan Lascelles spela så tar han platsen från Schäär och ASM tar Murpheys plats om han kan starta, så där har jag en liten halvgardering.

På återseende HWTL// Tobbe

Kommentera