Morecambe – Newcastle

Efter en horribel insats i helgen så är det nya tag mot Morecombe som härjar i League Two. Det är klart att förutom de skadade spelarna Gayle, Dubravka och Longstaff så kommer inte Lewis eller ASM heller att spela matchen imorgon men när det gäller ASM så hoppas man att han skall vara spelklar mot Tottenham på söndag mer oklart med Lewis.

Som den västkustbo man är måste man bara gilla Morecambes smeknamn, räkorna, dom borde bli en munsbit för våra skator!!!!

Morecambe ligger för närvande på 14 plats i League Two och kommer precis som vi från en tung förlust i helgen då dom förlorade mot Cambridge med 5-0.

Vad har vi förutsättningar inför matchen imorgon? Det kommer roteras ordentligt i laget för att få speltid på spelarna och för att vila andra, vi har om jag minns rätt 7 matcher på 2 veckor. Det ger också utrymme för att de som varit på bänken har en, enligt mig vass, chans att visa att man vill starta mot Spurs. Vi har ju inte direkt visat upp ett bländade tiki taka spel mot varken Blackburn eller Brighton.

Startelvan då vad skall han dra till med nu tänker ni? Jag tror att Coach kommer starta med en 451 variant där jag tyvärr tror vi kommer få se Joelinton från start och jag hoppas Almiron får starta och återigen få visa att han är en startspelare oavsett motstånd, har enligt min åsikt varit vår bästa spelare så här långt in i säsongen. Min troliga startelva:

Gillespie

Krafth, Clark, Lascelles, Ritchie

Almiron, Murphey, Shelvey, Longstaff, Fraser

Joelinton

På återseende HWTL// Tobbe

Kommentera