Match mot Stoke

Då är det dags igen för en match man inte riktigt vet hur Coach tänker för uppställning. Är om jag läst rätt under veckan den sista matchen innan premiären då den andra matchen mot Boro har blivit inställd så detta blir en viktig match.

I denna match är vår capitan avstängd efter det röda kort han fick i förra matchen. Men vad kan vi förvänta oss och vilka krav kan vi ställa idag? Fråga mig och ni får svaret Vilja och Engagemang – spelarna som går ut idag skall vilja vara med och kriga om en startplats till nästa vecka mot West Ham.

Stoke vilka är dom? Ett gammalt gediget lag som senast dom var uppe var ett riktigt X lag om jag minns rätt, väldigt många oavgjorda matcher. Men tänker att spelar vi på vår normala nivå så bör vi ta dom.

Nu till dagens XI ,så då får ju vissa av mina kritiker lite att jobba med 😂😂 då det varit rent ut sagt urusel utdelning på den delen

Men jag tippar den här uppställningen idag:

I mål Darlow

Manquillo-Fernandez-Clark-Dummet

Shelvey-Hayden

Almiron-S.Longstaff-ASM

Caroll

Några spelare som inte kommer vara tillgängliga är Lascelles(avstängd), Krafth och Hendrick (Landslagsuppdrag) Schäär, Gayle, Dubravka skadade…

Så Howay!!!! Ha en grym lördag och på återseende//Tobbe

Kommentera