Inför Wolves Borta

Kvällens hyperviktiga drabbning spelas borta mot Wolverhampton. Efter helgens resultat så är vi placerade precis över strecket så en vinst vore väldigt skönt för det höga blodtrycket. Rent historiskt så har vi blandat och gett mot Vargarna men i de senaste 2 bortamötena så har vi plockat alla pinnarna. Förra mötet på bortaplan slutade med 1-0 vinst med Mitrovic som målskytt.

Wolves lag kommer från 3 raka vinster varav 2 av dessa kommer från hemmaplan. Anfallaren Jimenez har vaknat till och börja göra mål och där får vi något att bita i. Nuno Esperito Santo har en i stort sett skadefri trupp att välja ifrån och formationerna kommer säkerligen se ut som i tidigare matcher då han inte roterat i så stor utsträckning.

Våra randiga springare börjar friskna till och helt borta är endast Shelvey och Elliot. Både Diame och Ki skall vara redo för att spela och vi får se om någon tar plats då både Hayden och Longstaff imponerat stort. Andra frågetecken är om vi får se Dummet tillbaka på vänsterbacken eller om vi kanske till och med får se vårt tillskott från Monaco där? Framåt då, det största och mest spännande på länge, kommer Almiron spela eller rentav att starta matchen? Benitez hintade om att en startplats inte var omöjlig vilket ändå lovar gott. En ytterligare fråga är om uppställningen kommer ändras något med honom på planen? Annars så är även Muto tillbaka så uttagningsproblemen börjar bli trevligare och trevligare.

Trolig Elva:

Dubravka

Lascelles—Schäär—Lejuane

Yedlin—————————————Barecca

Longstaff—Diame

Ritchie—————–Almiron

Rondon

Ett väldigt centrerat lag där jag inte tror Benitez vågar chansa med tanke på dagens motstånd. Hoppas på minst en poäng och vi tar väl assist från Almiron idag så pangar han väl in första målet när vi från Sverige hälsar på i nästa omgång

Tips 1-2 , Rondon och Ritchie

Howay!!!

Kommentera