Inför West Ham

Inför dagens match så tar vi med oss lite medvind och härlig känsla för en gångs skull. Efter tre raka vinster för våra svartvita så hoppas vi på en fjärde mot skinklaget från London. Matcherna mot West Ham på hemmaplan har oftast givit några poäng och vi hoppas på liknande idag. Det är annars på hemmaplan vi har tagit våra poäng och vinsten senast var första bortavinsten för säsongen. Förra årets match gav oss en fin 3-0 vinst där till och med Joselu gjorde mål. Bataljen föranleds av en protest mot Mike Ashley där inmarsch börjar i 11e minuten. Återstår att se hur många som deltar.

 

West Ham kommer från en tuff match mot Manchester City där de plockade bollar i eget nät som om det vore träning. Efter att ha spenderat stora pengar under 2 sommarfönster så lossnar det aldrig riktigt för The Hammers. Stor stjärna i laget är nyförvärvet Felipe Anderson som har sett bra ut och som blir viktig att stänga. Annars så förväntas Arnatovic vara tillbaka i spel vilket blir ett hot framåt. Skadelistan i laget är ofantligt stor men en som brukar vara där och kan vara med mot oss är Andy Carrol. Våran före detta anfallare brukar inte ha några bra matcher mot sitt barndomslag och vi får hoppas på repris.

 

Hos våra skator så är det endast våran långtidsskadade Lejuane som är borta, samt Paul Dummet som inte kommer till spel. Både Lascelles, Shelvey och Muto har tränat i veckan och finns att tillgå. Vi som klagade i somras på nyförvärv får nu svårare och svårare att plocka ihop en elva då många presterat bra. Framförallt backlinjen ser vältalig ut och när en sådan som Lascelles får svårt med speltid så vet vi att det funkar bra. Jag skulle tro på liknande elva som senast och en bänk som lämnar plats åt Muto och Lascelles. Jag hade gärna sett en Bänkplats åt Elias Sörensen som sprutar in mål i reservlaget men tror vi får vänta tills FA.Cupen.

 

Trolig startelva

Dubravka

Schär—Fernandez—Clark

Yedlin—————————————Ritchie

Ki—Diame

Kennedy—-Perez

Rondon

Tror på en öppen match med mycket chanser då West Ham måste framåt. Gissar på ett 2-2

 

Matchen spelas med start klockan 16. IPTV eller fulstream som gäller

Howay!!

Kommentera