Inför West Ham borta

Efter en hektisk vecka med 2 bra matcher från våra Magpies så åker vi till olympia stadion för ett bortamöte med West Ham. Matchen kommer att finnas med i klassisk stryktipstappning men med sen start (18:30). Förra säsongens möte lämnade oss med alla 3 poäng i en 3-2 vinst där vi hade så ovanliga målskyttar som Atsu, Diame och utlånade Saivet. Det skall mycket till om någon av dessa kommer dyka upp i en tilltänkt elva.

West Ham kommer från en knapp förlust mot Manchester City (1-0). Innan den omgången så har de plockat 5 poäng på de 5 följande matcherna. Senaste vinsten kom mot ett genomuselt Fulham och formkurvan känns tveksam även om matchen mot både Fulham och Manchester City lovade mer. Arnatouvic saknades senast med sjukdom och denne har inte visat storform sedan december och kan saknas även mot oss. Våran egna Andy Carrol spelade senast 90 minuter och kan nu få möta sin barndomsklubb. Annars inga nya skador i truppen som börjar bli hel.

I skrivande stund har Jonjo Shelvey precis spelat knappt 70 minuter med reservlaget och där gjort matchens enda mål. Enligt utsago ville spelaren själv spela med reserverna för att få upp matchtempo vilket lovar att han kan vara spelklar till nästkommande omgång. Han kommer dock att saknas till denna match. Inga övriga skador har tillkommit det täta matchandet till trots. Senaste 2 matchernas gigant på centrala mittfältet Sean Longstaff har blivit nominerad till månadens spelare och de som inte har röstat gå in och gör detta. Jag har i flera matcher anat att Diame skall få plats på mittfältet tillsammans med våran yngling medan Benitez har trott på Hayden som verkligen har storspelat. Gissar att Hayden få fortsatt förtroende i denna så räkna med Diame. Annars så satsar nog Rafa på liknande elva med en möjlig förändring på ytterbacksplatserna.

Trolig elva:

Dubravka

Schäär—Lascelles—Lejuane

Manqillio——————————————-Dummet

Longstaff——Hayden

Perez—————————-Almiron

Rondon

West Hams form samt att Vårat spel har sett väldigt imponerande ut gör att jag gissar på en 2-1 vinst till vår favör. Tror att Perez målform håller i sig samt att vi får se ett mål från Rondon också. Hur ser era elvor ut?

Matchen kommer att ses på Viasat/Viaplay med start 18:30

Howay!!

Kommentera