Inför Huddersfield hemma

Då har vi kommit fram till årets medlemsmatch. Helgens viktiga fight tar emot Huddersfield i en riktig 6 poängs match. Skatorna kommer bli extra taggade med hjälp av 28 hängivna Swedish Magpies. Några av oss har varit på plats sedan i Torsdags och resten ansluter under dagen. Vi fick äran att se Perez springa förbi när vi kom fram till hotellet och denna startar troligen matchen.

Huddersfield har en rejäl kräftgång och har spenderat merparten av säsongen i botten av tabellen. På bortaplan så här laget endast mäktat med 8 mål vilket är sämst i ligan. En vinst har de lyckats ta med sig, detta i matchen mot Wolves. Annars så är resultatraden borta 3 oavgjorda och 8 förluster. Förra årets möte gav oss 3 pinnar efter mål av just Perez. Vissa skador oroar och framförallt så är målvakten Lösl tveksam. Vi har inte så många historiska möten för övrigt då detta blir tolfte gången de kommer till St. James.

Hos de svart vita så har skadefronten ljusnat rejält då vi har hela truppen i träning. Efter 5 dagar i Spanien så är endast Shelvey tveksam till spel och på grund av detta så tror jag han inte ens är med i truppen. Träningsmatchen mot CSKA Moskva (1-1) så här flera spelare fått behövlig speltid. Det blir väldigt spännande att se hur Benitez resonerar, framförallt på mittfältet. Unge Longstaff har imponerat stort där även Hayden gjort ett stort jobb med en hel del uppoffrande löpningar. Bakom väntar Diame och Jo där jag hoppas att det är den förstnämnda som är närmast start. Diame har saknats gällande bollvinster i mitten av plan. Den största frågan annars är om Almiron får starta matchen då han sett pigg ut både på träning och i match.

Trolig elva:

Dubravka

Lascelles—-Schäär—–Lejuane

Yedlin——————————————-Ritchie

Diame——-Longstaff

Perez———————————Almiron

Rondon

Hoppas på att vi tar tag i matchen direkt och visar att vi gör hemma här. Tror på 3-0 och ser gärna ett kontringsmål av Almiron.

Hur ser eran elva ut?

Howay!!!

Kommentera