Inför Burnley hemma

Efter är grymt bra medlemsresa med bästa fangänget så lämnar alla 28 tappra Newcastle. Ny match på tisdag kväll mot Burnley och även detta är på hemmaplan. Förra säsongens match slutade med delad pott i hemmamötet efter mål av Lascelles. Inför matchen så står vi på samma poäng som föregående år men med 1 måls bättre målskillnad.

Burnley vann något överraskande hemma mot Tottenham i förra omgången med 2-1 efter att tagit ledning med 1-0 och 2-1. Möjliga skador och frånvaro på Defour och Lennon i en annars skadefri trupp. Burnley kommer extra stärkta till mötet då man förutom senaste vinsten även gått av de 7 tidigare matcherna utan att förlora. Läget hade stora problem inledningsvis på säsongen men formen pekar uppåt vilket gör matchen extra tuff.

Newcastle ståtar med en i stort sett skadefri trupp vilket är första gången sen innan vi köpte Hugo Viana. De som bildas lär bli Shelvey och Clark då dessa inte är matchfit. Lördagens vinst ger extra luft under vingarna och spelet har sett bra ut under en längre period. Benitez har bytt sparsamt i förstauppställning på senare tid och denna match borde inte bli någon ändring. Några små justeringar kan ske då en del spelare kan vara slitna från lördagens drabbning. Almirons inträde i laget har gett önskad injektion och vi hoppas att både Perez och Kenedy vaknar till nu.

Trolig elva

Dubravka

Lascelles—–Scäär—–Lejuane

Yedlin——————————————–Ritchie

Diame—-Longstaff

Perez—————————————-Almiron

Rondon

Tror på en tät och tuff match där vi äntligen får se Almiron näta i en 2-1 seger.

Howay!

Kommentera