Arenal – Newcastle

Då var det dags för cup match mot The Gunners och vad det verkar på diverse sidor så kommer allas vår Dubravka att göra sin efterlängtade comback efter en seg ankel skada. Jag tycker att Darlow har växt flera meter när han fick förtroendet mellan stolparna och kommer ge Dub en ordentlig match om vem som skall ha första platsen mellan stolparna under resten av säsongen. Även Capitan har fått grönt ljus och har enligt rykten tränat bra under veckan och är redo för spel, så kommer bli intressant att se om han får vara med.

Det är väl Lascelles och Maximin som har haft de tuffaste symtomen av lagets Corona fall. Allan är tillbaka i stan och väntar på läkarens godkännande för att få börja lira lädret igen, å snart ser i förhoppningsvis trollkarln på plan igen.

Men nu till matchen! Det kommer bli en tuff match då jag tycker Arsenal blandar och ger mer än vad en påse Gott och Blandat gör på lördagkvällen så kan det bli en grym seger eller en tuff förlust för oss. Beror helt på vilket humör Artetas gubbs är på. Tror på att det kan bli en jämn fight och att vi fortsätter på den offeniva taktiken som vi haft de senaste med 3 lirare längst fram i första pressen när vi tappat boll och det ger fler alternativ när i själva går till anfall.

Så in med drycken i kylen förbered middagen och ätt er bekvämt i soffan för är det denna uppställning som kommer ta oss på en sjuhelvetes känsloresa ikväll????

Dubravka

Yedlin – Fernandez – Lascelles – Dummet

Almiron – Shelvey – Ritchie

Murphey – Wilson – Joelinton

På återseende och HWTL//Tobbe

Kommentera